Skip to main content

För oss är varje projekt unikt

Vi arbetar med alla stora tillverkare och ser varje projekt som unikt. Det finns därför inga standardlösningar utan varje kund får en anläggning som är skräddarsydd efter deras behov. Dessutom kan en solcellsanläggning och laddbox för elbil ofta komplettera varandra, då överskottsel från solcellerna kan användas för att ladda bilen. På så sätt slipper kunden sälja sin producerade el till elbolagen för att sedan köpa tillbaka den för att ladda bilen. 

Vill du också vara en del av framtiden? Kontakta oss på Skandinaviska Sol Teknikerna idag för ett kostnadsfritt besök.

Skapade med ett tydligt fokus

Skandinaviska Sol Teknikerna grundades år 2019 ur elfirman HBEL. Den snabba utvecklingen inom solceller och laddboxar för med sig många långsiktiga effekter, något som HBEL snabbt insåg är framtiden. För att helt kunna fokusera på solceller och laddboxar och erbjuda unik expertis skapades ett separat bolag – Skandinaviska Sol Teknikerna. 

HBEL tillhandahåller fortfarande tjänster till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och myndigheter med allt inom el, tele och data. Vill du ha hjälp med detta hittar du mer information här

Solceller

Solenergiproduktionssystem för bostäder.

Läs mer

Laddboxar

Vi installerar laddningsstationer för din bostadsrätt, ditt hem och på din arbetsplats.

Läs mer

EV/Solcells Kalkylator

Räkna ut dina solcells och elbilskostnader med vår kalkylator och få en kostnadsfri offert.

Läs mer

Vill du veta mer om vårt företag? Är du förvirrad över din energiförbrukning? Vi finns här för att hjälpa dig. Vi svarar inte bara på alla dina frågor utan hjälper dig också att beräkna hur mycket energi du kan generera och spara!

Close Menu

©  2023]. H.B Elgruppen i Stockholm AB

Adress: Kronobergsgatan 14, 112 33 Stockholm
Org.nr: 559002-8196

T: 08 – 35 57 14

E: info@solteknikerna.se