Skip to main content
Okategoriserade

Topp 5 Laddboxar och Elektriker i Stockholm Län

By juni 22nd, 2023No Comments4 min read

Som ett led i omställningen till hållbara transporter ökar antalet elbilar snabbt i Stockholm. Med fler elbilar på gatorna växer även behovet av hemmaladdstationer, så kallade laddboxar. Dessa boxar installeras bäst av professionella elektriker för att garantera säkerheten. Här presenterar vi de fem bästa laddboxarna som säljs via elektriker och topp fem elektriker i Stockholm län för installation av dessa.

  1. Easee Home: Easee Home är en smart laddbox som kan anpassas efter ditt laddbehov. Den kan leverera upp till 22 kW och kan kopplas samman med upp till tre laddboxar. Den passar perfekt för villaägare med en eller flera elbilar. För installation av Easee Home, rekommenderar vi Elproffsen Stockholm AB. De har lång erfarenhet av installationer och erbjuder professionell service.
  2. GARO GLB: Denna laddbox är robust och pålitlig, passande för det svenska klimatet. Den har en inbyggd jordfelsbrytare och är lätt att använda. En av de bästa elektrikerna för att installera GARO GLB är Elektriker Stockholm City. De är välkända för sin pålitliga service och snabba installationstider.
  3. Charge Amps Halo: Charge Amps Halo är känd för sin stilrena design och smarta funktioner. Den kan ladda två bilar samtidigt och är tillverkad av återvunnen aluminium. Björn’s Elektriska AB är en erfaren leverantör som kan hjälpa dig installera Charge Amps Halo på ett säkert och effektivt sätt.
  4. KEBA KeContact P30: KEBA’s laddbox är anpassningsbar och har ett brett utbud av funktioner. Den har en inbyggd energimätare och möjlighet att ansluta till hemnätverket via Wi-Fi. El & Industriservice i Stockholm AB är specialiserade på elbilsladdare och kan hjälpa dig att installera KEBA KeContact P30 på ett professionellt sätt.
  5. ABB Terra AC Wallbox: Denna laddbox är känd för sin hållbarhet och tillförlitlighet. Den har flera användarvänliga funktioner och är kompatibel med alla elbilar. För installation av ABB Terra AC Wallbox, vänd dig till El-Giganten AB. De har flera års erfarenhet och en stark rykte för att erbjuda högkvalitativa installationstjänster.

Oavsett vilken laddbox du väljer att installera hemma, är det viktigt att anlita en certifierad elektriker. Dessa elektriker har kompetensen och erfarenheten att säkerställa att din laddbox är korrekt och säkert installerad. Dessutom kan de ge råd och hjälp med eventuella frågor eller problem du kan ha med din laddbox. Så, gör ditt val och kör säkert med din elbil i Stockholm län!

Topp 5 El entreprenörer som utför dessa installationer

  1. Elex Elinstallationer Elex Elinstallationer står för professionalism och kvalitet i varje jobb de utför. De har en gedigen erfarenhet inom elbranschen och en särskild expertis när det gäller installation av laddboxar för elbilar. Med Elex Elinstallationer kan du vara säker på en säker, effektiv och korrekt installation.
  2. Laddstolpar Stockholm Elex Denna firma har specialiserat sig på installation av laddstolpar i Stockholm och de gör det med en otrolig noggrannhet och effektivitet. Laddstolpar Stockholm Elex har en djup förståelse för elbilsladdning och de strävar ständigt efter att erbjuda sina kunder den bästa möjliga lösningen för deras behov.
  3. Laddboxar Elex Laddboxar Elex har utmärkt sig med sitt stora utbud av kvalitetsladdboxar och deras kompetenta och pålitliga installationsservice. De erbjuder en helhetslösning för hemladdning av elbilar och ser till att varje kunds specifika behov är tillgodosedda.
  4. Elkontakten Sverige AB Elkontakten Sverige AB är kända för sin kundcentrerade inställning och deras passion för elektriska installationer. De erbjuder en rad olika tjänster, inklusive installation av laddboxar, och är kända för sin noggrannhet, pålitlighet och strävan efter kundnöjdhet.
  5. Laddboxar Stockholm Laddboxar Stockholm har gjort sig ett namn som en betrodd leverantör och installatör av laddboxar. De tar sig tid att förstå varje kunds unika behov och anpassar sina tjänster därefter. De erbjuder både kvalitetsprodukter och installationstjänster som säkerställer en problemfri laddning för alla elbilsägare i Stockholm

Leave a Reply

Close Menu

©  2023]. H.B Elgruppen i Stockholm AB

Adress: Kronobergsgatan 14, 112 33 Stockholm
Org.nr: 559002-8196

T: 08 – 35 57 14

E: info@solteknikerna.se